viernes, 24 de febrero de 2012

Arxivada la causa contra Àngel Sala, Director del Festival, pels càrrecs derivats de la projecció de la pel·lícula 'A Serbian Film' l'octubre de 2010

Arxivada la causa contra Àngel Sala, Director del Festival, pels càrrecs derivats de la projecció de la pel·lícula 'A Serbian Film' l'octubre de 2010:

La direcció del Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya expressa la seva satisfacció per l’arxiu de la causa contra el Director del certamen, Àngel Sala, per la programació a la seva edició de 2010 de la pel·lícula 'A Serbian Film'.

Manifestem el nostre agraïment per les mostres de recolzament rebudes durant els darrers mesos des de tots els sectors de la societat, destacant especialment la confiança mostrada per les institucions implicades en el Festival (Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Sitges, Ministeri de Cultura), així com de tots els patrons, patrocinadors i col·laboradors que el fan possible. També volem fer extensiu aquest agraïment a l’equip d’assistència lletrada encarregat del cas.

El Sitges Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya assumeix amb esperit positiu els fets esdevinguts. És per això que el seu equip de direcció es compromet a administrar de forma responsable el debat obert pel procés entorn els límits de l’audiovisual i la llibertat d’expressió, entenent el succés com una experiència que ens permetrà afrontar, amb més èxit encara, les futures edicions del Festival.

No hay comentarios:

Publicar un comentario